HrvatskaTG Čestitke

FOTO: HVALEVRIJEDNA AKCIJA SE NASTAVLJA Dva prijatelja, a jedna od njih je Ante Krajina iz Podgaja, Tomislavgrad, ponovno su organizirali donacije hrane i pića za vatrogasce na terenu!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Žrnovnica i Donje Sitno od ponedjeljka navečer bore se s vatrenom stihijom koja je se u srijedu proširila i na Gornje Sitno. Unatoč teškim trenucima, ipak smo svjedoci brojnim primjerima solidarnosti koje ljudi iskazuju ovih dana kako bi pomogli u ovoj teškoj situaciji.

Ante Krajina(pokojnog Tomislava) iz Podgaja-Tomislavgrad

Više od tristo vatrogasaca danima neumorno pokušavaju obuzdati požar te su se dvojica prijatelja, inspirirana njihovom žrtvom, odlučili organizirati i pomoći im na koji god način su mogli. Ante Krajina i njegov prijatelj Erdem Turpçu tako su odlučili pokrenuti jednu hvalevrijednu akciju pomoći, a nastavili su je i danas.

BRAVO, EKIPA Dvojac iz Splita se spontano organizirao, povezali splitske ugostitelje koji su donirali 160 porcija hrane za vatrogasce u Žrnovnici i Sitnome

Ante i Erdem ponovno su organizirali obroke za iscrpljene vatrogasce u suradnji s lokalnim restoranima i fast foodovima. Sakupili su donacije hrane u pića za sve vatrogasce na terenu. Tako su oni vatrogascima uspjeli dati novi vjetar u leđa, a sigurni smo da im je ovaj obrok obnovio energiju.

Ideja je naišla na oduševljenje među ugostiteljima, a akciji su se pridružili restorani Mirakul, Medeni, Sunset, Vatreni Denis i Lozo. Dan kasnije još se ugostitelja priključilo ovoj akciji, pa su sada prisutni novi restorani BOLERO i LAF.

“Iz Fast Fooda Medeni pitali su nas treba li i danas pomoći. Ja sam im rekao da mogu kako imaju volje i želje, možemo nastaviti. Oni su odmah dobre volje rekli: Dođi po hranu. Napravio sam tri ture za hranu i piće”, kazao nam je jedan od organizatora ove divne akcije.
VIŠE FOTOGRAFIJA OVDJE

Svaka pomoć je dobrodošla!

www.tomislavnews.com/Izvor : Dalmacija danas