Naši u svijetuTG Čestitke

FOTO I VIDEO ROĐENDANSKA ČESTITKA majci i baki Mari Andrić, rodom iz Mrkodola, a živi u Kaštelama!

Danas je Mara Andrić (rođena Batarilo, Adamova) rodom iz duvanjskog sela Mrkodola, u Kaštelama, u krugu brojne obitelji, proslavila 80-ti rođendan, pa su poželjeli da joj svi, ovako javno čestitaju, jer njihova majka i baka, svekrva i punica, to zaslužuje!
Mara je rođena 1941. godine, a s mužem Marijanom-Manjicom Andrićem (sada pokojnim) rodila je i odgojila petero djece. Iz Mrkodola su u Kaštela odselili prije 36 godina, ali su ostali vezani za svoj rodni kraj, za Mrkodol i Tomislavgrad.

“Sretna sam jer me zdravlje u ovim godinama koliko toliko služi, a moja djeca i devetero unučadi, neviste i zetovi, su se danas okupili i pripremili mi proslavu 80. rođendana. Iznenadili su me, ali ne mogu reći da mi nije drago, a radujem se uvijek kada su kod mene, kada me nazovu, hvala Bogu da su vezani za mene, a sada više ja za njih”, zahvaljujući na čestitkama rekla je Mara za Tomislavnews.com, a koji njezina djeca redovito prate.

Mara dodaje kako je jako vezana, ne samo ona, nego i njezini potomci za Mrkodol, za Tomislavgrad. za duvanjski kraj i gotovo da nema mjeseca, a da ne dođu u Mrkodol, u Tomislavgrad.
Marin sin Bruno profesionalno pjeva u Klapi Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj”, pa ga često vidimo i na televiziji, a često se javi s nekom viješću i za naš portal.

Gospođi Mari Andrić iskreno čestitamo i neka je Bog poživi u njezinoj obitelji, koja joj je skladno zapjevala na rođendanu!

www.tomislavnews.com