TG Politika

FOTO: IBRAHIMU KAPETANOVIĆU iz Tomislavgrada javno priznanje-Medaljon Tomislavgrada

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Na današnjoj sjednici Općinskog vijeća Tomislavgrad, a koja je još u tijeku, nakon ostavke na mandat vijećnika Avdije Đuguma, prisegu je položila nova vijećnica Ivana Tomić (SDP).

Vijećnici su razmatrali prijedlog Odluke o dodjeli javnog priznanja Općine Tomislavgrad, a koje je pripremilo Povjerenstvo za javna priznanja. Prijedlog je obrazložio načelnik Tomislavgrada Ivan Vukadin, koji je kazao da su na Javni poziv za predlaganje stigla samo dva prijedloga. Jedan od njih je bio prijedlog za javno priznanje fra Jozi Radošu – Đoki, a koji je već jednom dobio medaljon Općine, koji se ne dodjeljuje dva puta. Drugi prijedlog stigao je za gospodina Ibrahima Kapetanovića, inače dugogodišnjeg vijećnika Općinskog vijeća Tomislavgrad. Šire obrazloženje Povjerenstva bit će pročitano na svečanoj sjednici OV.


     Ibrahim Kapetanović

Vijećnici su bez rasprave jednoglasno usvojili prijedlog Povjerenstva da se gospodinu Ibrahimu Kapetanoviću iz Tomislavgrada dodijeli javno općinsko priznaje – Medaljon općine Tomislavgrad, koji će mu biti uručen na svečanoj sjednici Općinskog vijeće.

Čestitamo novoj vijećnici Tomić na mandatu i gospodinu Ibrahimu Kapetanoviću na vrijednom priznanju!

www.tomislavnews.com/Foto: H.O.