TG Zanimljivosti

FOTO: KAD ROŽANI časte vatrogasce, šumare, mještane, lovce…koji su gasili požare!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

Fešti koju je organizirao Branko Šapina iz Roška Polja na izvoru Močila danas se okupilo više od šezdeset osoba: vatrogasaca, šumara, mještana, lovaca…koji su prošloga tjedna gasili požare u Rošku Polju, ali i na području općine Tomislavgrad. Tko god je došao bio je dobro došao na Močila, ića i pića je i priteklo, a feštalo se do kasnih sati.

Branko je ispekao deset janjaca, nabavio pića, gasitelji se okupili i fešta je mogla početi. Bio je i načelnik Tomislavgrada, i zapovjednik PVP Tomislavgrad, šumari, lovci, a bio je i olimpijac Ivan Šapina koji je po povratku iz Tokija, s Olimpijade odmah požurio u Roško Polje i zatekao požar, pa se odmah priključio gasiteljima.

Organizatoru ovoga čašćenja gasitelja Branku Šapini na organizaciji je zahvalio načelnik Buntić.

“Zadovoljan sam, jer je od ideje do ostvarenja prošlo samo dva dana, a ovo je mala zahvala za sve ono što su naši gasitelji prošloga tjedna uradili, gaseći požare, dežurajući, izlažući se i opasnostima. Ovom prigodom je pokrenuta akcija za kupnju vatrogasne opreme na kojoj je prikupljeno preko 2000 KM, a i ja ću tu vjerojatno pridodati višak od oko 1000 KM”, kazao je večeras za Tomislavnews.com Branko Šapina, umoran, ali zadovoljan jer su i svi oni koji su danas bili na Močilima zadovoljni.

www.tomislavnews.com/Lj. Đikić/Foto: B. Šapina