TG Sport

FOTO/KOŠARKA TG : Rezultati utakmica ŽKK “Tomislav” odigranih preko vikenda!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Protekle subote kadetkinje ŽKK Tomislava odigrale su utakmicu 10. kola Lige mladih KS-HB i ugostile ekipu HŽKK Brotnja. Od samog početka naše košarkašice diktiraju tempo i utakmicu  sigurno privode kraju.

Rezultat utakmice:

ŽKK Tomislav 51:28 HŽKK Brotnjo

Nedjelja donosi nova uzbuđenja i final four Ženske omladinske lige BiH koji je odigran u Fojnici. Od ukupno 14 klubova ŽKK Tomislav je izborio 4. mjesto u ŽOL BiH. Za korak više falilo je mrvicu sreće i malo više koncentracije. Čestitamo ekipi Star iz Fojnice na 1. mjestu, te i ekipama ŽKK Jumper iz Zenice i Startz iz Tuzle na 2.i 3. mjestu.

Rezultati utakmica: 

ŽKK Tomislav 69:75 ŽKK Jumper

ŽKK Tomislav 46:64 ŽKK Startz Tuzla

Nakon ovoga čestitamo i našim curama  na iznimnom trudu i zalaganju, a ozlijeđenima želimo brz oporavak jer nas čekaju novi izazovi kako u Ligi mladih HB tako i u Ligi BiH.

Košarkašice  koje nastupaju za selekciju kadetkinja  ŽKK “Tomislav” su :

Stana Ljubas, Antea Tomić, Gabriela Krišto, Petra Jurič, Ruža Perić, Iva Petrović, Mirna Papić, Magdalena Petrović, Ružica Kelava, Marija Mamić, Katarina Krišto, Marijana Kovačević, Petra Petrović, Zorica Petrović(cap), dok Danijela Blažević, Antonija Lukač i Jana Jurič nisu nastupale, nadamo se njihovom skoro povratku!

www.tomislavnews.com/ŽKK “Tomislav” Tomislavgrad