TG Gospodarstvo

FOTO KRITIKA: Ima li itko odgovoran za Ulicu Matića pazarište, smrdi već pola godine?!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Poštovani, obraćamo se vama s molbom da objavite ove fotografije koje će najbolje pokazati kako je živjeti u ovom dijelu Ulice Matića  pazarište, nedaleko od glavne ulice.

Naime, od listopada prošle godine,  dakle gotovo pola godine na ulicu, ispred naših kuća istječe smrdljiva voda iz kanalizacije i skuplja se tu, pred našim kućama, a neugodan miris širi se cijelom ulicom. Zimi manje smrdi, ali s toplijim danima ne neizdržljivo! Šaljemo vam slike i kada je snijeg na ulici i sada, kada snijega nema, a ne zna se kada je gore!

Nekoliko puta smo s ovim problemom upoznavali odgovorne (komunalno, općinsku inspekciju, pa službi za ekologiju…) , ali nitko se od njih ne osjeća odgovornim, prebacuju krivnju na druge, a nama stanarima u toj ulici, s toplim danima je sve gore, smrdljivije, a nije ugodni nikomu tko tuda prolazi, a sramota je to i za kraljevski grad, kako vi često pišete za naš grad.

Sada se ovim putom obraćamo i vama i molimo vas zato da apelirate na odgovorene da nešto poduzmu po napisan problemu, pa neka naš grad bude baš kraljevski, da miriše, a ne smrdi u sred grada, pogotovo što stižu topliji dani!!!

Pišu nam ovo i mole da netko intervenira i riješi njihov problem STANARI IZ ULICE MATIĆA PAZARIŠTA U TOMISLAVGRADU.

Evo, nije do nas!

www.tomislavnews.com