TG Vijesti

FOTO KRITIKA: Još uvijek je uz magistralni put Tomislavgrad-Mostar, od Kola do Bobare, brdo smeća i otpada?!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

 


Go to Kamen Galir
Prije otprilike dva mjeseca objavili smo foto kritiku, sličnog naslova, jer su nas mještani prigradskog sela Kola-Tomislavgrad pozvali vidjeti smeće i građevinski otpad (asfalt) uz magistralnu cestu.

Jučer smo prošetali od Kola do semafora na Bobari, a nije lako šetati uz magistralnu cestu zaraslu u travu, u korov, a na više mjesta je odlagalište smeća i građevinskog materijala i uvjerili se kaka cijelo ljetno Uprava za ceste Mostar, ili Federalna uprava ili Federalno ministarstvo prometa (ne znamo je li još netko odgovoran za ovo ruglo uz magistralnu cestu?!) ništa nisu u-radili na ovom dijelu ceste. Bankine su u travu zarasle, a na više mjesta je odložen građevinski otpad kojemu se povremeno pridruži i smeće, pa ovaj prostor u cestu, koji je nekada služio i za kretanje pješaka ili šetnju, sada je sramota onih koji bi trebali ovo urediti i smeće očistiti.

Mještani kažu kako bi oni sami to uredili, ali ne smiju u “tuđi” posao se miješati, a i previše je odbačenog građevinskog otpada (starog asfalta) uz prometnicu.

Kada treba platiti sve doprinose, sve poreze za održavanje prometnica, tada malo tko pita ( a ne bi dobili odgovor ni da pitaju!) čemu služe te uplate i zašto se novac troši? A trebali bi biti uporni u traženju svojih prava, ovako…!

A mi ćemo ustrajati u objavi ovoga nemara i nereda i svako malo “povirivati” je li onaj tko je plaćen za to odradio svoj posao!

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE, AKO VEĆ NISTE UŽIVO, ODNOSNO AKO SVAKODNEVNO OVO NE GLEDATE!

www.tomislavnews.com