tomislavnews.com

FOTO KRITIKA: Molimo vlasnika da zaveže velikog psa u Ulici kraljice Jelene u Tomislavgradu, boje se djeca!

copyright@tomislavnews.com

Mnogo je pasa lutalica ili pasa koji hodaju gradom Tomislavgradom bez nadzora vlasnika, pa se i djeca i odrasli plaše izaći na ulicu, posebice u večernjim satima!

Često je u Ulici kraljice Jelene u Tomislavgradu ovaj veliki pas s fotografija, a u ovoj ulici ima mnogo djece, pa se boje izići na ulicu, ispred kuće ili se igrati. Ni odraslima nije svejedno susresti se s ovim psom bez vlasnika, bez nadzora. Volimo mi životinje, vole ih i naša djeca, ali susret s nepoznatim psom na ulici nikome nije ugodan, a može bit i opasan!

Znamo da ovo nije usamljen primjer, u mnogim ulicama, posebice zimi, i u večernjim satima ima mnogo pasa lutalica, a djeca trebaju ići na treninge ili na druge obveze, a ne usude se!

Molimo, zato vlasnike pasa da ih drže pod nadzorom, a molimo vlasnika ovoga velikog psa  koji je stalno na ulici, da ga odvede, sveže ili bilo što, samo da se djeca ne plaše, a i odrasli. Ako to ne učini, morat ćemo zvati policiju ili inspekciju da uklone životinju s ulice, a ovo je prvi poziv, molba da to učini, jer smatramo da će javna objava na portalu biti učinkovita, kako ne bismo poduzimali druge mjere!

Ovo nam piše grupa građana Tomislavgrada, stanara u Ulici kraljice Jelene i šalje fotografije.

www.tomislavnews.com