TG Gospodarstvo

FOTO KRITIKA: Na putu kroz selo Mokronoge, voda u lokvama do koljena, a saniranje od strane HT Eroneta “k’o ni sebi, ni svome”?!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

Nakon što je prekjučer (ponedjeljak, 11. listopada 2021.) Kruno Čutura, poznati duvanjski “Taxi Kruno” objavio fotografiju ceste kroz selo Mokronoge, uz popratni tekst, jučer su stigli radnici HT Eroneta i “sanirali” lokvu na cesti…

Taxi Kruno je objavio ovu fotografiju na svom FB profilu uz sljedeći tekst: “SELO MOKRONOGE: Ja nisam mještanin sela Mokronoga, ali sam stanovnik svakog sela u Tomislavgradu, jer sam svakodnevno vozim prema njima  kroz njih. Evo što vladajući zadnjih godina nisu uložili ni jedna marke, sada i raskopavaju cestu kroz selo, a ništa za sobom ne popravljaju. Sramota velika!

A jučer se oglasio i mještanin Mokronoga Ivan Baković: “Nakon jučerašnje objave fotografije i teksta Taxi Krune  o stanju kolnika u selu Mokronoge nakon izvođenja radova od strane HT Eroneta, u ranim jutarnjim satima pristupilo se sanaciji nastale štete. Izvođač radova je na lice mjesta doveo par radnika sa lopatama koji su rupe zakrpali komadima kamena s obližnjih suhozidova, a potom materijalom s bankina. Radovi su završeni u najkraćem roku.  Svaka čast Eronetu uz pozdrav… M..š bagro!

Pogledajte, po ovome se vidi bahatost i bezobrazluk vlasti i odgovornih osoba. Mi smo svoj put sami financirali da bi danas bahati Eronetovci, JKP kopali kako oni hoće, kuda hoće i ostavljajući rupe, lokve za svojom rađom!”, kaže Ivan Baković i šalje ove fotografije.

Saniranje po projektu HT Eroneta?!

Što reći osim: Sramota, velika!

www.tomislavnews.com