TG Kultura/Zabava

FOTO KRITIKA : Novi kanal uz prometnicu Mandino Selo-Borčani još nije ni završen, a već je nekome poslužio za prljav posao?!

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Novi kanal uz novu cestu Mandino Selo- Borčani još nije ni dovršen, a netko nekulturan se dosjetio čemu može poslužiti, pa izložio pogledu vozača i prolaznika svoje ruglo?!

Danas  je Dušni dan, dan mira i molitve za pokojnike, a u duvanjskom kraju je za mnoge bio i stresan: četiri prometne nezgode, srećom bez ozlijeđenih osoba, osim stresa i nagruvavanja, pa popodnevni potres, koji je mnoge “stresao”, zato smo dvojili objaviti ili ne objaviti i ovu sramotu večeras. A moramo: naprosto je i nenormalno, i nekulturno, i sramota u novi kanal koji je još u izgradnji uz novu prometnicu na dionici Mandino Selo – Borčani bacati smeće, otpad, dijelove namještaja…

Objavljujemo kako ovoj nekulturnoj osobi ne bi postala navika otvoriti u kanalu odlagalište smeća, pa da se i drugi ne bi ugledali za njom.

Apeliramo na onoga tko je ovdje bacio svoje smeća, vjerojatno pod okriljem noći, da ga isto tako, koliko je noćas, pokupi i odveze u Pakline gdje je odlagalište smeća ili plati odvoz tvrtkama koje su zadužene za to.

Ovako, sramota i za njega, i za prometnicu kojom se ljudi voze ili hode, a jadno je i  Duvanjsko polje kad je zaslužilo biti odlagalište smeća!

www.tomislavnews.com/ Foto: Čitatelj