TG Vijesti

FOTO KRITIKA: Ova ruševna zgrada velika je opasnost i smrdi u sred grada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

O ovoj staroj ruševnoj zgradi u središtu Tomislavgrada, odmah iznad Spomen parka pisali smo više puta, a moramo opet, jer dolaskom jeseni, jačeg vjetra i zime, velika je opasnost za prolaznike, a baš ispred nje idu srednjoškolci u SSŠ.

Naime, svaki lagani vjetar ruši cigle i kamenje s dimnjaka, s krova i pada pravo na ulicu. Osim što je uistinu ružna slika u središtu grada i i predstavlja opasnost, ona je i veliko ruglo, tu na putu, izloženu svačijem pogledu i osjetilu mirisa. Naime, kroz otvorene prozore i vrata ulaze psi lutalice, prostorije su leglo štakora, a zaudara, smrdi iz cijele zgrade, a neugodan miris od različitog smeća širi se  okolo.

Nekoliko puta pitali smo odgovorne zašto se ne sruši ovo ruglo i dobivali odgovor da to nije moguće, da nije riješeno vlasništvo i slično.

Pa u 30-tak godina koliko je ova zgrada napuštena moglo se riješiti pitanje vlasništva da je neboder s deset katova, a ne objekt u raspadanju koji nikome i nečemu ne služi, osim što predstavlja opasnost, ružnu sliku kraljevskog grada  i pogoduje širenju smrada!

www.tomislavnews.com