TG Kultura/Zabava

FOTO KRITIKA: Parkovi u Tomislavgradu u korov zarasli!

Ne znamo tko je zadužen održavati i uređivati dva parka u Tomislavgradu: onaj u središtu grada Spomen park gdje je i spomen obilježje poginulim braniteljima (kralj Tomislav) i novi park i dječje igralište kod autobusnog kolodvora (spomenik predsjedniku Tuđmanu)?

Ne znamo, ali pretpostavljamo kako je zaduženo J.P. Komunalno Tomislavgrad i njemu nadređeni općinski Odjel za prostorno uređenje i ekologiju, a može i za kulturu, za branitelje…Tko god da je ne radi svoj posao kako bi trebalo.

Pogledajte fotografije i sve će vam biti jasno, bez dodatnog objašnjenja: korov prekrio staze, šetnice, od korova se ne vide pločice, popucale…i sve to izloženo pogledu građana, šetača, ili slučajnih prolaznika. Nema nikakvog pravdanje da je vrijeme korone, jer ona ne raste u parku, tu raste korov, nema pravdanja kako nema dovoljno djelatnika, jer to nije istina!

Nije bolje stanje ni s cvijećem na nekoliko mjesta u gradu, jer se ne zalijeva, ne održava, jadno je, uvenulo…Možda je netko greškom umjesto cvijeća zalijevao korov?!

Zaključujemo, riječ je o nečijem neradu i nemaru, a o sramoti za cijeli kraljevski grad!!!

www.tomislavnews.com