TG Kultura/Zabava

FOTO/VIDEO : Magacin Kabare izveo “Ženska posla” u prepunoj dvorani KIC-a u Tomislavgradu

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U prepunoj kino dvorani KIC-a u Tomislavgradu večeras je izveden dokumentarni stand-up show “Ženska posla” u režiji Zane Marjanović.Urnebesni, dokumentarni stand-up show o životnim situacijama u kojim se žene svakodnevno nalaze i snalaze. Autorice predstave su mlade žene iz Tomislavgrada, Bihaća i Kotor Varoša , sudionice projekta Orange Dream, koji Magacin Kabare realizira uz podršku Američke ambasade u Bosni i Hercegovini.

Magacin Kabare  iz Sarajeva je BiH organizacija koja promovira pomirenje i društvenu odgovornost kroz kreativni angažman pokretača promjena u BiH, koristeći umjetnost kao alatku u borbi za bolju budućnost svojih zajednica i cijele BiH.

“Ženska posla” je režirala glumica Zana Marjanović, a mlade žene Ružica, Mia , Elma, Milica, Ilma i Sara  predstavila su  svoj originalni stand-up show , za koje su i pisale tekst

Kad se najavi stand-up show naravno da publika očekuje dobro zabavu, a ova večerašnja izvedba “Ženska posla” nadmašila je sva očekivanja: izvedba je bila uistinu na profesionalnoj razini, ekipa dobro pripremljena, priče, situacije o kojima glumice u predstavi govore prepoznatljive. Publika je toplim i dugim pljeskom  nagradila sve, a posebno svoje sugrađanke, Duvanjke Miu Musić i Ružicu Parlain, jer su im njihove priče bile vrlo bliske.

POGLEDAJTE KRATKI VIDEO URADAK!

Mia i Ružica

Objavljujemo fotografije, a kasnije širi osvrt.

www.tomislavnews.com