tomislavnews.com

FOTO : MINISTAR Gordan Grlić Radman u privatnom posjetu Tomislavgradu

copyright@tomislavnews.com

Ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman boravio je u privatnom posjetu Tomislavgradu.

Danas ( srijeda, 07. kolovoza 2019. ) u privatnom posjetu Tomislavgradu boravio je ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman u pratnji supruge i Katarine Milković, zamjenice pročelnika za odgoj i obrazovanje Grada Zagreba.

Uz načelnika Općine Tomislavgrad Ivana Vukadina, ministra Grlića Radmana i pročelnicu Milković dočekali su u zgradi Općine Tomislavgrad Luka Krstanović, predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad sa suradnicima.

Ministar Grlić Radman i pročelnica Milković su s načelnikom Vukadinom i predsjednikom Općinskog vijeća održali kratki razgovor, a nakon toga su obišli Franjevački samostan i muzej „Fra Jozo Križić“ u Tomislavgradu. Prilikom posjeta samostanu ministra Grlić Radmana s kulturnom baštinom Tomislavgrada i zbirkom muzeja upoznao je kustos Franjevačkog muzeja Stipan Dilber. Ministar je na kraju posjeta Franjevačkom muzeju upisao svoje dojmove u Knjigu dojmova posjetitelja.

Ministar je zahvalio domaćinima na gostoljubivosti i izrazio zadovoljstvo posjetom rodnoj općini, budući da se ovdje nalazi na odmoru. Naime, ministar Gordan Grlić Radman rođen je u Tomislavgradu i nosi svoj rodni kraj u srcu i rado mu se vraća svaki puta u vrijeme godišnjih odmora.

www.tomislavnews.com/ Foto : Franjevački muzej Tomislavgrad i Općina Tomislavgrad