tomislavnews.com

FOTO : NA POZNATOM Svjetskom sajmu u Indiji našim Pokrajčićima zlatna, osma, medalja za inovacije!

copyright@tomislavews.com

Hrvatski inovatora sudjelovali su na IIIF 2019. godine od  1. – 3. prosinca u Hyderabadu, Indiji koji je održava pod visokim pokroviteljstvom IFIA – Međunarodne federacije nacionalnih saveza inovatora. Na ovom Sajmu inovacija, među tri inovatora iz Hrvatske sudjelovalo je i poduzeće Jeltom d.o.o. – Frano Pokrajčić iz Zagreba, koje je predstavljao direktor Tomislav Pokrajčić.

Nakon završetka Sajma razgovarali smo s direktorom Pokrajčićem koji je  oduševljem ovim Sajmom i mogućnošću da inovacije Poduzeća “Jeltom d.o.o.- Frano Pokrajčić” može predstaviti više od milijardu ljudi, koliko ih prati ovaj Svjetski sajam inovacija.

“Naše poduzeće dobilo je zlatnu medalju i posebno priznanje za inovacije  Razbijač valova i Box barijera za zaštitu od poplava, i na ovom Svjetskom sajmu u Indiji što je osma medalja na velikim svjetskim sajmovima inovacija, pa sam uistinu sretan, a ponosan na svoga oca inovatora. Na Sajmu u Indiji predstavljeno je više od tisuću inovacija iz cijeloga svijeta, a koliko je zanimanje bilo za  Razbijača valova i Box barijere za zaštitu od poplava, govori i činjenica da sam bio jedan od rijetkih predstavljača   inovacije  sa Sajma pozvan na najpoznatiju indijsku televiziju gdje sam govorio o našoj inovacije. Osim toga, svi uglednici na Sajmu, predsjednik Svjetske Udruge inovatora, belgijski lord član žirija, ministar gospodarstva Indije …željeli snimati  na  hrvatskom izložbenom prostoru i sa mnom. Meni je bila čast naći se u tako odabranom društvo poduzetnika i inovatora”, izjavio je za Tomislavnews.com Tomislav Pokrajčić, direktor Poduzeća “Jeltom ” iz Zagreba.

Čestitali smo Tomislavu i obitelji Pokrajčić na još jednoj zlatnoj medalji za inovacije,  a naš portal Tomislavnews.com redovito prati uspjeh poduzeća Jeltom d.o.o. – Frano Pokrajčić iz Zagreba, čije vlasnik i višestruko nagrađivani inovator Duvnjak Frano Pokrajčić, rođen i odrastao u Tomislavgradu, točnije u Mrkodolu.

www.tomislavnews.com/Foto: T. P.