TG Kultura/Zabava

FOTO : Na Sajmu knjige u Mostaru predstavljene knjige Ivane Ćurić: “Iz dnevnika jedne mlade”1.2.dio

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Na poziv Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne, danas su na Sajmu knjige u Mostaru predstavljene dvije knjige  gostujuće književnice na Sajmu,  Ivane Ćurić iz Tomislavgrada
U paviljonu 2, na bini dva, na Sajmu knjige u Mostaru danas su se okupili ljubitelji pisane riječi, ljubitelji lijepe priče kako bi čuli priče iz dviju knjiga duvanjske književnice Ivane Ćurić iz Mrkodola, Tomislavgrad.
Profesorica iz Tomislavgrada, redaktorica “Iz dnevnika jedne mlade” 2.dio, Ljubica Ivančić i predsjednik Društva književnika Herceg Bosne književnik Ivan Sivrić, biranim su riječima predstavili knjige “Iz dnevnika jedne mlade”, 1. i 2. , autorice Ivane Ćurić.

Autorica je pročitala nekoliko priča iz svojih knjiga, što je publika popratila toplim pljeskom i simpatičnim smiješkom.

Zbirke su to kratkih priča, zgoda i nezgoda  iz života duvanjske mlade, a koje su stekle brojne čitatelje, posebice čitateljice, kojih se mnogo danas okupilo i u Mostaru.

“Bilo je ovo zanimljivo, toplo i izuzetno lijepo iskustvo. Iskreno sam zahvalna gosp. Ivanu Sivriću našem domaćinu i predsjedniku DHKHB na podršci koju mi i on i članovi Društva pružaju. Također, velika hvala i profesorici Ljubici Ivančić na lijepim riječima prilikom današnjeg predstavljanja knjige”, izjavila je za Tomislavnews.com  književnica Ivana Ćurić iz Tomislavgrada, nakon predstavljanja njezinih knjiga na Sajmu knjiga u Mostaru.

Čestitamo književnici Ivani Ćurić iz Mrkodola-Tomislavgrad, a na lijepom predstavljanju i profesorici Ljubici Ivančić iz Grabovice-Tomislavgrad!

Veseli nas svaki uspjeh mladih ljudi iz duvanjskog kraja, posebice kada je o kulturnoj djelatnosti riječ.

www.tomislavnews.com /Lj. Đikić