obljetniceTG Čestitke

FOTO NAJAVA I POZIV: Proslava srebrenog jubileja Humanitarne udruge “Kap ljubavi”

Brojimo sitno do proslave Dvadeset pete obljetnice udruge “KAP LJUBAVI“ !

Podsjećamo da je broj mjesta ograničen i da svoje ulaznice kupite na vrijeme.
Molimo sve naše majstorice za torte, koje će nam svojim tortama uljepšati slatki stol, da torte dostave u restoran Lovre na dan proslave (01.11. ), od 09 do 15h.
Naše domaćice koje će se za taj dan potruditi i napraviti pite, uštipke ili kolače, da napravljene dostave u naš ured u gradu(iznad pošte, do bivše Gradske ljekarne) ili u restoran Lovre ,također (01.11),od 09 do 15h.

Ovih dana naši volonteri „kucali su“ na vaša vrata. Hvala Vam što ste ih širom otvorili i od srca donirali, a Vi, koji bi željeli pomoći pri organizaciji Obljetnice, a nismo vas posjetili ili nazvali, možete nam se javiti na brojeve 034 354 420 ,063 977 105 , ili direktno fra Đoki na broj 063 330 046.
Vjerujemo da ćemo , uz Božju i vašu pomoć ovu Godišnjicu dostojanstveno proslaviti…
Bit će to večer dobrote i prijateljstva, prilika da možda susretnete ljude koje baš često nemate prilike sresti. A ono najvažnije , kupnjom ulaznice/vašim dolaskom pomažete da pomognemo. Sav prihod prikupljen od donacija i prodaje ulaznica ide za rad i daljnje projekte „Kap ljubavi“!

HVALA VAM OD SRCA ŠTO STE SVE OVE GODINE UZ FRA ĐOKU I „KAPLJICE“!
I nadamo se da se vidimo u što većem broju 01.11.2024.godine (od 18h) , u svadbenom salonu „Lovre“ , u Bukovici /Tomislavgrad! ☺️
DOBRO DOŠLI!
Objava je Humanitarne udruge “Kap ljubavi”

www.tomislavnews.com