vjera

FOTO NAJAVA: U crkvi Svete Obitelji u Kupresu, na Misi uočnici Obiteljskom danu, u subotu će biti blagoslov kipa sv. Ivana Krstitelja

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Svetu misu uoči Obiteljskog dana u župnoj crkvi Svete Obitelji u Kupresu, u subotu, 27. srpnja 2024. u 19 sati predvodit će predsjednik Biskupske konferencije BiH mons. Tomo Vukšić, nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, kao i euharistijsko klanjanje nakon Svete mise.

Na Misi uočnici bit će i blagoslov danas postavljenog kipa sv. Ivana Krstitelja u crkvi sv. Obitelji na Kupresu. Autor kipa je akademski kipar prof. Ilija Skočibušić iz Tomislavgrada (Mesihovine) a kip je izrađen u radionici Ivana Ive Andrića u Mostaru.


Kip svetog Ivana Krstitelja u crkvi Svete Obitelji na Kupresu bit će blagoslovljen u subotu, na Misi uočnici

Isti autor, prof. Ilija Skočibušić je prije 3 godine izradio i kip sv. Ante – zavjetni kip hrvatskih branitelja u crkvi Svete Obitelji u Kupresu.


Kip svetog Ante-posveta hrvatskim braniteljima blagoslovljen je prije tri godine u crkvi Svete obitelji u Kupresu

Središnje Euharistijsko slavlje na Obiteljski dan u župnoj crkvi Svete Obitelji u Kupresu, u nedjelju 28. srpnja u 11 sati predvodit će potpredsjednik BK BiH mons. Petar Palić, biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski.
Lijepo i korisno će biti u nedjelju biti u Kupresu!

www.tomislavnews.com