tomislavnews.com

FOTO-OBAVIJEST: Našem Dini omogućeno stanovanje u Sumero Centru, u Sarajevu

Drage Duvanjke i Duvnjaci,
▪️Krajem prošle godine smo se svi istinski zabrinuli za surove uvjete u kojima je živio jedan naš sugrađanin. Protekle zime se naš uvijek raspoloženi i nasmijani Dino naselio u ruševnu, vlažnu i hladnu zgradu Starog hotela u kojoj nije imao pristup vodi i struji. Objava o njegovim životnim uvjetima, dirnula je i potakla mnoge od vas da se po tom pitanju nešto ponovno poduzme.
▪️Stoga vas s velikom radošću i zahvalnošću želimo obavijestiti da je Dini omogućeno stanovanje u Sumero Centru, u Sarajevu, trenutno najvećoj organizaciji koja se bavi pravima osoba s intelektualnim poteškoćama u BiH.


▪️Ovim putem se, u ime svih Duvanjki i Duvnjaka, želimo zahvaliti Centru za socijalnu skrb, Merhametu Tg, i Kapi ljubavi te Općini Tomislavgrad. Bez njihove podrške, te konkretnog, profesionalnog i odlučnog djelovanja kroz prethodnih nekoliko godina ne želimo ni zamisliti što bi se dogodilo s našim Dinom.
▪️Prodajni centar Prodex mu je omogućio novi mobilni telefon i novu odjeću koju je dobio još od nekolicine građana. Dino zahvaljuje od ❤️


▪️Iznimno smo sretni i ponosni što u novom dobu koje je sa sobom donijelo distanciranje i otuđivanje ljudi jedni od drugih, nismo dopustili da postanemo neosjetljivi i bezosjećajni prema socijalno ugroženima! Bravo, Tomislavgrad!
▪️Keeko je!? Dobro je!!! ❤️

Objava je s FN stranice tomislavgrad.public

www.tomislavnews.com