SvijetTG Vijesti

FOTO/ODRŽAN MEĐUNARODNI kongres Geštalt psihoterapije: među elitnim svjetskim predavačima i jedno duvanjsko ime!

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

Proteklih dana, od 23. do 26. rujna, 2021. godine, u organizaciji Psiho-integruma, u Sarajevu je održan četvrti Međunarodni interdisciplinarni kongres iz Geštalt psihoterapije. Tema kongresa bila je „Ljubav i stanje sadašnjeg čovjeka“.
Kongres je u izdanju na daljinu preko Zoom platforme i uživo okupio preko 700 sudionika iz 20 zemalja i 4 kontinenta. Sudionici su imali priliku čuti predavanja o razlici između ljubavi i zaljubljenosti, ulozi ljubavi u ranom djetinjstvu, povezanosti ljubavi i znanja, o tome kako oživjeti ljubav kada pođe blijedjeti, te brojna druga.


Predstavljači ovih tema bili su domaći i svjetski stručnjaci iz područja psihoterapije i drugih humanističkih disciplina poput: Irvina Yaloma, Lidije Pecotić, Sanele Selmanović Podrug, Bertrama Mullera, Thomasa Moorea, Michaela Vincenta Millera, Elinor Greenberg i brojnih drugih.

Nama je posebno zanimljivo što je među elitnim svjetskim predavačima bio i Krešimir Tabak iz Tomislavgrada, koji je izlagao rad o vrlo zanimljivoj temi: „Što bi čovjek bio kad ljubavi ne bi imao?“
Gospodin Krešimir Tabak je profesor hrvatskog jezika, književnosti i filozofije, a odnedavno i diplomirani Geštalt psihoterapeut.

Koristimo prigodu prvi javno ČESTITATI prof. Tabaku na novoj diplomi i nastupu na međunarodnom kongresu.

TAKOĐER, NAJAVLJUJEMO EKSKLUZIVI INTERVJU S GOSPODINIM KREŠIMIROM TABAKOM, KOJI ĆEMO USKORO OBJAVITI!

www.tomislavnews.com