TG Vijesti

FOTO : Općinski načelnik i predsjednik OV Tomislavgrad nagradili 21 maturanta – odlikaša!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Općinski načelnik Ivan Vukadin i predsjednik Općinskoga vijeća Tomislavgrad Luka Krstanović primili su danas u Općinskoj vijećnici ravnatelja Gimnazije Marka Marulića prof. Antu Kutlešu i ravnatelja Srednje strukovne škole prof. Stanka Čambera Žilu, te dvadeset jednoga maturanata ovih dviju tomislavgradskih srednjih škola koji su sva četiri razreda završili s odličnim uspjehom te slijedom toga i oslobođeni obveze polaganja mature.
Učenikom generacije u gimnaziji proglašena je Ana Bradarić, a ostali gimnazijski odlikaši su Katarina Novaković (IV.a), Angela Protuđer (IV.a), Mila Zelenika (IV.a), Marija Ćurić (IV.b), Mara Miličević (IV.b), Anđela Pašalić (IV.b), Ana Jurić (IV.c), Stela Križanac (IV.c), Matea Prljević (IV.c), Katarina Sučić (IV.c), Lara Bagarić (IV.d), Ivona Drmić (IV.d), Petra Drmić (IV.d) , Andrijana Ivanković (IV.d), Bože Jolić (IV.d), Ena Šola (IV.d).
Iz Srednje strukovne škole učenica generacije je Marijana Kovačević a ostali odlikaši su Nermina Čolić, Barbara Orlović i Sara Sučić (svi farmaceutski tehničari).
U svojim obraćanjima općinski načelnik i predsjednik Općinskoga vijeća svim maturantima poželjeli su puno uspjeha na studiju i u životu uručivši im na kraju i prigodne darove, uz poruku da nikada ne zaborave tko su, što su i odakle su te da se po završetku studija svakako vrate u rodni kraj.
U ugodnom razgovoru potom svi ovi vrsni učenici kazali su kako namjeravaju nastaviti svoje visoko školovanje u BiH te na sveučilištima u Republici Hrvatskoj. Od odabira studija istaknuli su želju za upisivanjem medicine, molekularne biologije, građevine, jezika, ekonomije te psihologije.
Želimo im svima da uspiju upisati željene studije te da budu uspješni tijekom trajanja studiranja kao i u nastavku života, priopćeno je iz Općine Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com