TG Sport

FOTO : Pobjeda seniora HKK “Tomislav” u VII. kolu Prvenstva KS HB!

U subotu 22. siječnja, 2022. godine, odigrali smo zaostalo VII. kolo seniorskog dijela prvenstva Košarkaškog saveza Herceg-Bosne protiv ekipe HKK Čapljina. Naši dečki nakon početnog vodstva, kontroliraju cijelu utakmicu i ne ispuštaju vodstvo koje do kraja utakmice raste na konačni rezultat 84:60.

U našim redovima osobito se istaknuo Bože Lučić s 20 poena, 15 skokova, 7 asistencija, te 7 ukradenih lopti. Dvoznamenkasti su još bili Branimir Mašić 17 poena i Ante Sučić s 10 poena. Svakako ne smijemo zaboraviti doprinos i ostalih igrača, 9 igrača upisalo se u strijelce, a gotovo svi su dobili priliku na ovoj utakmici.

Pobjedom u ovoj utakmici zauzeli smo 2. mjesto, dok do završetka regularnog dijela prvenstva ostalo je još 6 kola. Trenutno smo izjednačeni s vodećom ekipom Gruda, koja je također na omjeru 7 pobjeda i 2 poraza, ali je bolja u međusobnom omjeru od naše momčadi.
U sljedećem X. kolu koje se igra za vikend gosti smo u Širokom Brijegu, gdje ćemo odmjeriti snage protiv mlade, ali neugodne ekipe Širokog 2.

Priopćenje je HKK “Tomislav” Tomislavgrada.

www.tomislavnews.com