tomislavnews.com

FOTO POHVALA RADNICIMA KOMUNALNOG : Radnici JP “Komunalno”odmah reagirali na naš poziv i sanirali kanalizacijski odvod na Matića Pazarištu!

copyright@tomislavnews.com

Večeras je na naš e-mail stiglo pismo zahvale: riješen problem na Matića pazarištu!

“Hvala vam velika što ste objavili naš apel za saniranje kanalizacijskog odvoda u Ulici Matića pazarište u Tomislavgradu!Odmah po objavi vaše Foto kritike stigli su radnici našega “Komunalnog” i za dva sata riješili problem, hvala im velika! Sada naša ulica neće “mirisati” po kanalizaciji i moći ćemo otvoriti prozore kad zagrije!
A čekali smo pola godine da se ovo riješi, ali bolje ikad, nego nikad, a to “ikad” ste vi ubrzali!”
Pišu nam ovo i šalju fotografiju jutrošnjih radova stanari iz Ulice Matića pazarište čiji smo apel za saniranje odvoda objavili jutros.
Sad recite kako ne treba javno objavljivati, ukazivati na probleme, jer zbilja se hitno reagira čim se javno apelira!
Nije da se hvalimo, ali, osim ovoga danas, podsjećamo na još samo neke javno objavljene Foto kritike, apele na našem portalu, na koje se odmah reagiralo i problem otklonio:jučer popravljanje krova na staroj kući u središtu Tomislavgrada s koje je opadao crijep i prijetila opasnost pješacima i vozačima, pa sjetite se stepeništa ispred Pošte, pa prljavih prozora na istoj, pa stepeništa ispred jedne banke, pa odloženog smeća na više javnih površina, pa životinjskog otpada ispod Kologaja…iam toga još, a da ne nabrajamo parkiranje vozila, haha!
Najvažnije je da se problem riješi, a stvarno se rješava u roku “hitno” nakon objave na našem portalu, pa pozivamo čitatelje da se javljaju s problemima, ne zdravstvenim, nego ovim komunalnim, ekološkim…potrudimo se svi da naš grad uistinu bude kraljevski!
www.tomislavnews.com