TG Vijesti

FOTO: PREKO HU “Kap ljubavi” učenici Osnovne škole Ivana Mažuranića Tomislavgrad pomogli svojim školskim prijateljima!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

Preko Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu djeca su sakupljala donacije kako bi se pomoglo obiteljima njihovih školskih prijatelja.

Malo tko u duvanjskom kraju nije čuo za obitelji Šišić i Jarić i njihove priče. Gledajući djecu svakodnevno , ekipa spomenute škole pokrenula je akciju i dječica su donosila koliko je tko mogao, kako bi pomogla navedenim obiteljima. Za tu nakanu sakupljeno je 3.170 konvertibilnih maraka. Nakon što je novac sakupljen, kontaktirala nas je ravnateljica gospođa Milica Skočibušić kazavši kako bi voljeli da akcija ide preko ”Kap ljubavi” i da mi završimo i ovu priču te da nam s potpunim povjerenjem prepuštaju novce.

S obzirom da je praksa Udruge da nikada nikome ne daje novce, dogovorili smo da posjetimo obje obitelji i vidimo što im je najpotrebnije, a i inače ove obitelji godinama dolaze po pomoć ili im se ista vozi…

Naša volonterka Anica Šarac preuzela je posao na sebe i uspješno ga privela kraju. Po potrebi je uključivala i ostale volontere , kako bi sve bilo u najboljem redu. Pri samom kraju akcije i gospođa Petrović, pedagog u školi, s učenicima je posjetila obje obitelji, a ovih dana predat će se i svi računi predstavnicima škole.

Mi smo svoj dio posla odradili, a na obiteljima je da stvari pokušaju održavati urednima funkcionalnima. No, taj dio više nije u “ našim rukama”.
U FOTO GALERIJI   se vidi što je sve kupljeno i ugrađeno. Uspješna suradnja Osnovne škole Ivana Mažuranića i “Kapljica” i ovaj put pokazala je rezultate! Hvala vam na povjerenju!

Objava je ovo s FB stranice  Kap ljubavi Tomislavgrad

www.tomislavnews.com