tomislavnews.com

FOTO/VIDEO : Premijera komedije “Svastike” oduševila duvanjsku publiku!

copyright@tomislavnews.com

U prepunoj kino dvorani KIC-a u Tomislavgradu, večeras je Dramska sekcija KIC-a, pod redateljskom palicom prof. Zdene Zrno izvela spektakularnu komediju”Svastike”

Predstava “Svastike” je igrana u više kazališta s velikim brojem izvedbi. “Svastike” su predstava, komedija o ratu u kojemu nema oružja, u kojemu nema ubijanja.

Ovdje je, ustvari, rat u kući, rat s kuhinjskim krpama, borba za vlast nad  kraljevstvom u domu, koji nema mnogo članova i u kojemu žene pokušavaju dobiti potpuno svladati  muškarce u obiteljskom domu, što dovodi do  komičnih situacija.

Dinamična i razigrana duvanjska glumačka družina, vođena sigurnom redateljskom rukom, ispraćena izvrsnom publikom, pružila je vrlo lijepu kazališnu večer u Tomislavgradu. A duvanjska publika, uvijek željna dobrih kazališnih predstava znala je nagraditi izvrsne izvođače toplim i dugim pljeskom.

Predstava je uistinu odlično pripremljena, iako je premijera nije se primijetila trema kod mladih glumica i glumaca, zaista su blistali.

Bila bi zaista velika  šteta uložiti ovoliko truda , očito je to bilo i na premijeri, a da se ne odigra još nekoliko puta u Tomislavgradu , ali i susjednim općinama, što predstavi želimo i toplo ju preporučujemo svima pogledati!

A evo tko je zaslužan za kazališnu svečanost u Tomislavgradu večeras:

POGLEDAJTE I PREKRASNE FOTOGRAFIJE!

I KRATKI VIDEO URADAK!

www.tomislavnews.com/ S.R.