tomislavnews.com

FOTO: Prometna nezgoda kod Stržanja, vozilo sletjelo u provaliju, ozlijeđene tri osobe, mladići iz Travnika pritekli u pomoć!

SINOĆ (7.8.24.) je naš portal objavio da se nešto prije 18:00 sati dogodila prometna nezgoda kod Stržanja, na magistralnom putu na izlazu iz Šuice prema Kupresu.

MUP HBŽ je izvijestio da je vozilo passat , za čijim upravljačem je bio S.S. (1990.), iz za sada neutvrđenih razloga, skrenulo s ceste i probilo zaštitnu ogradu, te se survalo u provaliju duboku oko 70 metara, a zaustavilo se u šumovitom dijelu, pri čemu su tri osobe ozlijeđene. Na mjesto nezgode stiglo je vozilo Hitne medicinske pomoći i ozlijeđene prevezlo u Županijsku bolnicu u Livnu. Na očevidu su bili policijski službenici.
Našem portalu danas su se javili mladići iz Travnika koji su sinoć pritekli u pomoć i spašavanje ozlijeđenih osoba zanimajući se za njihovo zdravstveno stanje. Uputili smo ih za informacije u Županijsku bolnicu Livno.
Poslali su nam i dvije fotografije koje su snimili na mjestu sinoćnje nezgode, a nakon ukazane pomoći ozlijeđenima s mjesta sinoćnje. Na fotografijama je provalija u koju se survalo vozilo.


Mi smo sinoć objavili ovu fotografiju nakon spašavanja!