TG Kultura/Zabava

FOTO: SINOĆ na Blidinju održana Večer lažova, a mi danas posjetili Restoran “Staza” koji se sprema za zimsku sezonu!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Sinoć je održano 19. natjecanje lažova u Restoranu “Hajdučke vrleti” na Blidinju, a natjecalo se samo osam natjecatelja, a nekada ih je bilo i 30-ak, ustvari svi gosti su bili i natjecatelji, uspješni ili manje uspješni, ali imali su prigodu osvojiti nagradu.

“Dobro su slagali i ostali živi” Marinko Šarić Ćurdušić koji je osvojio prvo mjesto, drugo mjesto zauzeo je Branko Zlomislić-Roko , dok je na trećem mjestu nagrađen ovogodišnji debitant Josip Škiljo iz Splita.

Više o  ovom natjecanju i fotografije možete vidjeti OVDJE!

A naša ekipa je danas boravila na Blidinju, ali ispred “Staze”, restorana na Risovcu i okružena prekrasnom prirodom, uživala na jesenskom suncu. Naime, nakon nekoliko kišnih dana priroda je čista, umivena, a danas i suncem obasjana, pa se moglo ugodno sjediti i ispred restorana.

I dok se “Staza” tek priprema za zimsku sezonu, sudeći po današnjem broju gostiju, neće se badava pripremati, gostiju će sigurno biti, jer je ovdje uvijek lijepo, a zimi je čarobno!

Je besplatna reklama “Stazi” i “Hajdučkim vrletima”, ali ih je lijepo posjetiti, jer su na Blidinju, a o ljepoti Blidinja svaka riječ je suvišna, osim MILINA!

 

www.tomislavnews.com