tomislavnews.com

FOTO : SINOĆ ODIGRANA ZANIMLJIVA REVIJALNA UTAKMICA NA MMNT “MRKODOL 2016.”

Nogometašice ŽNK „Tomislav“ igrale protiv ekipe mladih nogometaša „Brišnik2“…

Na stadionu u duvanjskom selu Mrkodolu, a u okviru Memorijalnog malonogometnog turnira „Mrkodol2016.“, koji se igra već 21 godinu, sinoć su nogometašice ŽNK „Tomislav“ iz Tomislavgrada protiv mlade muške ekipe iz Brišnika.

Za Tomislav su nastupale: Josipa Radoš, Ana Marija Prljević, Glorija Kovač, Maša Radoš, Ivana Šimić, Đula Velagić ,Branka Bagarić, Magdalena Pranjić, Mara Malekin, Andrijana Radoš i Anđa Radoš.

FOTO GALERIJA

Utakmica je imala više revijalni nego turnirski karakter. Brišničani su poveli već u 2. minuti igre. Nije trebalo dugo čekat na izjednačenje. Dvije minute kasnije , poslije jedne lijepe akcije, Đula Velagić je izjednačila. U nastavku utakmice cure iz Tomislavgrada su pokazale zašto je nogomet najljepša igra. Lijepo je bilo gledat kako driblaju , dodaju, proigravaju, daju golove. Svi golovi su postignuti poslije uigranih kombinacija. Realizatorice su bile Đula Velagić 4, Magdalena Pranjić 3, Branka Bagaric 2 gola i Maša Radoš 1. Izdvojili bi posebno lijep zgoditak Maše Radoš postignut odmjerenim preciznim i snažnim udarcem sa sredine terena.
Mladi Brišničani su pokazali zavidnu nogometnu vještinu. Odlično stoje na terenu. Dobro igraju, ali to nije bilo dovoljno za povoljniji rezultat u srazu sa starijim i iskusnijim protivnicama.

Utakmica je završila rezultatom 10 : 1 za nogometašice „Tomislava“, pa su zaslužile pljesak publike i naše čestitke!
www.tomislavnews.com /HNK Tomislav