TG Kultura/Zabava

FOTO : SUSRET umirovljenika HBŽ u Grlima, u podnožju Vran planine – Tomislavgrad

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Tradicionalni Susret umirovljenika iz općina HBŽ : Tomislavgrada, Livna, Glamoča i Drvara ove godine su održani u podnožju Vran planine, u idiličnom ozračju šumovitih i prekrasnih Grla, a domaćin je bila Udruga umirovljenika Tomislavgrada.

Oko 150 umirovljenika iz Hercegbosanske županije jutros je pristigla autobusima ili osobnim vozilima u Grla, kod Šumarske kuće, prekrasnom šumovitom izletištu, s boćarskim igralištem, šetnicama…i teško je zamisliti ljepše mjesto za susrete umirovljenika u HBŽ.

Svake godine umirovljenici HBŽ organiziraju Susret u drugoj općini HBŽ, koja ujedno bude i domaćin Susreta. Ove godine je domaćin bila Udruga umirovljenika Tomislavgrad i uistinu su ponudili svojim gostima lijepo druženje, uz duvanjske specijalitete, uz  pjesmu, svirku, kartanje, boćanje, šale, smijeh, razgovor… i vrijeme druženja je proletjelo učas.

Najmanje je danas bilo govora i razgovora o malim mirovinama, o tomu se priča ostalih dana, a Susreti su rezervirani za ljepše druženje i ljepše razgovore, pjesmu i šalu.

www.tomislavnews.com