HrvatskaNaši u svijetuTG Sport

FOTO: Sutra se naš Ivan Šapina bori na Olimpijskim igrama u Parizu, podržimo ga!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Sutra (subota, 10. srpnja, 2024.) se Ivan Šapina, porijeklom iz Roška Polja-Tomislavgrad, natječe na Olimpijskim igrama u Parizu.

Ivan je do sada osvojio brojne medalja: i zlatne, i srebrene i brončane u taekwondou. Ivan je jedan od troje hrvatskih taekwondo boraca na Olimpijadi, a sutra je moguće da ima četiri borbe.

U najtežoj kategoriji Hrvatsku će predstavljat Ivan Šapina (do 80 kg). On je olimpijske igre već iskusio – u tokijskom izdanju prije tri godine. A očekivanju su mu izravno povezana s dobrom pripremljenošću za olimpijske izazove:
– Dva mjeseca smo bili u Splitu na pripremama, kvalitetno smo trenirali, sve je prošlo u redu, nije bilo većih ozljeda, stvarno je sve super odrađeno i nadam se dobrim nastupima…-izjavio je Ivan pri odlasku u Pariz.

Prva borba je u 11 i 40, sati, Ivan je 3. nositelj. Protivnik u osmini finala mu je Alasan Ann iz Gambije koji je 14.nositelj.
Ako prođe dalje u 1/4 finale borit će se protiv pobjednika meča Patrik Divković(Slovenija) – 11.nositelj i Richard Ordermann(Norveška) -6. nositelj što je, prema sadašnjem rasporedu u 15 i 30 sati.
Sve borbe se održavaju isti dan i moguće je imati 4 borbe ukupno. U slučaju da izgubi prije finala onda može ići u repasaž i u borbu za broncu.
Ivan će, naravno, dati sve od sebe, podržimo našega Rožanina u borbi za olimpijsku medalju!
IZ ARHIVA TN:
FOTO : KRATKI INTERVJU S IVANOM ŠAPINOM, porijeklom iz Roška Polja, osvajačem medalje na Svjetskom prvenstvu u taekwondou

www.tomislavnews.com