TG Vijesti

FOTO UPIT: Postoji li ikakva mogućnost postaviti dva ležeća policajca na sjevernom ulazu u Tomislavgrad, od Blažuja?

Naš čitatelj poslao nam je fotografije i uz njih pitanje odgovornima u vlasti.
“Javno pitam vlast u našem gradu i odgovorne da posta: mogu li se postaviti dva ležeća policajaca na ulazu u grad od Blažuja, jer vozači ovuda prebrzo voze, a male djece ovdje ima mnogo.
Na raskrižju prema Segetu se okupljaju biciklisti btg, to su manji dečki koji kruže po cesti i kao sva djeca nesvjesna opasnosti. Kasno će biti kada se, ne daj Bože, nešto dogodi što nitko ne želi, ali zato treba prije djelovati, jer se ovom dionicom vozi po 120-130 brzinom.
Znam da je o ovome bilo riječi i na jednoj sjednici Općinskog vijeća i sve je ostalo na izjavi tadašnjeg načelnika kako nema potrebe za ležećim policajci, nego treba upozoriti vozače da voze sporije, ako to ne bude imalo učinka neka policija tu stoji i upozorava vozače, ako i to “ne upali”, tek tada staviti ležeće policajce.
Ne znam je li išta od toga poduzeto, ali svaki dan vidim da prijeti opasnost od prebrze vožnje. Neki dan jedan džip umalo mi je uletio u kuću, srećom susjedova ograda ga je zaustavila.
Razmišljao sam da postavim nekoliko blokova po cesti, pa neka koče, jer je ovako stvarno opasno! Molim odgovorne da nešto hitno poduzmu!”, piše Daniel Dany Čulo.

www.tomislavnews.com