tomislavnews.com

FOTO/VIDEO: V. Sportski susret Frame Hercegovina održan jučer u Tomislavgradu

Jučer (5.10.2024), održan je V. sportski susret Frame Hercegovina, a naša Frama je imala čast da bude domaćin.

Program je počeo u 10:30 sati krunicom, nakon koje je uslijedila Sveta misa u 11 sati. Poslije mise svi framaši su išli u gradsku dvoranu gdje su već bili naši volonteri sa spremljenim lunch paketima. Također na ulazu u dvoranu prodavale su se razne stvari Frame Hercegovina.
VIDEO

Kada su svi ušli u dvoranu napravili smo jednu zajedničku fotografiju a zatim je počeo sportski dio programa. Prvo su se igrali stolni tenis i odbojka. U stolnom tenisu 1. mjesto osvojila je Frama Široki Brijeg, naši dečki koji su igrali stolni tenis osvojili su 2. mjesto, a 3. mjesto osvojila je Frama Posušje. U odbojci su najbolje bile cure iz Frame Humac, na 2. mjestu našla se Frama Široki Brijeg, a naše cure završile su na 3. mjestu.


Nakon toga došao je red na nogomet. U nogometu su naši dečki bili jako dobri i zasluženo osvojili 1. mjesto, 2. mjesto uzela je Frama Gorica-Sovići, a 3. mjesto Frama Kočerin. Susret smo završili sa molitvom franjevačke mladeži.
Tijekom cijelog dana dvorana je bila puna framaša koji su svim srcem navijali za svoje Frame, a naši volonteri su marljivo radili da sve ide po planu, te je na kraju, uz Božiju pomoć, sve prošlo u redu.

“Snaga se u slabosti usavršuje.”(2 Kor 12,9), objava je Frame Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com