tomislavnews.com

FOTO: VEČERAS je u dvorani Skupštine HBŽ u Tomislavgradu održan prvi predizborni skup HNP

U dvorani Skupštine Hercegbosanske županije večeras se okupio veliki broj članova i prijatelja Hrvatskog nacionalnog pomaka koji su uz naše kandidate sudjelovali na prvom predizbornom skupu za predstojeće Lokalne izbore 2024. godine.

Općinski načelnik Ivan Buntić, nositeljica liste za Općinsko vijeće Danijela Papić i predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin, pozdravili su okupljene i prigodno se obratili predstavivši pritom izborni program kao i sve kandidate HNP – a na listi za Općinsko vijeće.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije osvrnuo se na osnivanje stranke Hrvatskog nacionalnog pomaka, podršku županijske razine vlasti lokalnim projektima te pozvao birače da svoj glas daju načelniku Ivanu Buntiću i listi Hrvatskog nacionalnog pomaka za Općinsko vijeće.

Nositeljica liste za Općinsko vijeće Danijela Papić na zanimljiv i slikovit način predstavila je pobjedničku listu.

Načelnik Buntić je potom napravio presjek proteklog mandatnog razdoblja, realiziranih projekata i aktivnosti te kroz okvir izbornog programa, predstavio planove budućeg rada i djelovanja uz poziv svima da zajedno nastavimo!

#Nastavljamo #VašNačelnik #PomakNeUzmak

www.tomislavnews.com/Sponzorirani tekst