TG Kultura/Zabava

FOTO : VEČERAS u Tomislavgradu premijerno izveden mjuzikl “Matilda”, publika dugim pljeskom nagradila izvođače!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Večeras je duvanjska publika ima prigodu premijerno pogledati pogledati mjuzikl “Matilda” u produkciji Kulturno informativnog centra i Škole mjuzikla i gluma Tomislavgrad.
Mjuzikl je premijerno izveden  večeras u 18,00 sati, a druga predstava je u 20,00 sati. Za obje predstave karte su rasprodane, a dvorana nije mogal biti popunjena jer se zbog mjera zabrane širenja virusa korone strogo poštivala pravila o razmaku i i nošenju maske, pa su sva sjedišta bila označena.

Matilda je neobična djevojčica koja ima moć telekineze. Ona može očima pomicati stvari, ali i svojim dobrim srcem ispravljati nepravde. Vrlo je pametna i znatiželjna, iako živi sa sebičnim roditeljima i ide u školu kojom vlada okrutna ravnateljica.Bez obzira na sve to ona će preuzeti sudbinu u svoje ruke, te će se potruditi da okruženje u kojemu živi bude bolje.
Ona predstavlja simbol dobrog djeteta koje svojom dobrotom popravlja svijet!
Glazba i songovi uokviruju Matildino doživljavanje svijeta i svaki lik ima svoj song koji ocrtava i zaokružuje njegov karakter, a kroz pjesmu su opisan i najdojmljivije situacije u kojima se Matilda i njezini prijatelji nalaze.
Kratki je ovo sadržaj predstave-mjuzikla “Matilda”, a koju su na pozornici kino dvorane u Tomislavgradu, pod redateljskom palicom prof. Zrinke Lukač, izveli duvanjski polaznici glume i plesa.

Mjuzikl “Matilda”, pjesmom i plesom odlično su dočarali mali i malo veći  glumci, pa je prezadovoljna publika dugim i toplim pljeskom nagradila izvođače i redateljicu.

Vjerujemo kako je isto lijepo i pozitivno ozračje i na drugoj predstavi koja je u tijeku, a uskoro objavljujemo i stručni osvrt na večerašnju premijeru mjuzikla “Matilda” u Tomislavgradu.

Čestitamo svim izvođačima, sudionicima, a posebno vrijednoj i maštovitoj redateljici Zrinki Lukač!

www.tomislavnews.com