tomislavnews.com

FOTO: VELIKA PODRŠKA Hrvatskom nacionalnom pomaku u Livnu

U dvorani Bacchus 2 u Livnu se okupio veliki broj članova, prijatelja i simpatizera Hrvatskog nacionalnog pomaka koji su uz naše kandidate sudjelovali na predizbornom skupu za predstojeće Lokalne izbore 2024.godine.

Nositelj liste za Gradsko vijeće Danijel Krezo, koalicijski kandidat za gradonačelnika grada Livna ispred HDZ 1990 Mate Vukadin i predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin, pozdravili su okupljene i prigodno se obratili.

Nositelj liste za Gradsko vijeće Livna Danijel Krezo obratio se i pozdravio sve prisutne, osvrnuo se na osnivanje i sami početak Hrvatskog nacionalnog pomaka u Livnu, te predstavio kandidate sa liste i program Hrvatskog nacionalnog pomaka za Livno. Na kraju se zahvalio i pozvao sve da 06.10. izađu na izbore i podrže listu Hrvatskog nacionalnog pomaka za Gradsko vijeće Livna, te da podrže Matu Vukadina kandidata za gradonačelnika Grada Livna ispred HDZ 1990 kojeg je GO HNP Livno prvi javno podržao početkom ove godine.

Kandidat za gradonačelnika Grada Livna ispred HDZ 1990 Mate Vukadin zahvalio se na pozivu na predizborni skup i podršci njemu kao kandidatu, te predstavio okvir izbornog programa, način njegove izrade, planove budućeg rada i mehanizme rješavanja problema koji muče ovaj grad.
Istaknuo je kako treba mladim dati priliku i da će biti predan i posvećen gradonačelnik, te da su njegovi ciljevi realni i ostvarivi.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin osvrnuo se na osnivanje stranke Hrvatskog nacionalnog pomaka i naveo razloge zašto je pomak potreban i Livnu. Posebno je istaknuo potrebu i važnost dobre suradnje sa našim koalicijskim partnerom HDZ 1990 kako na višim tako i na nižim razinama vlasti. I da nije uopće upitno da li mi to „možemo“ nego da li mi to „želimo“ da u budućnosti nastavimo zajedno surađivati, te ostvarivati rezultate i jačati.
#ILivnuTrebaPOMAK#
#PomakNeUzmak#

www.tomislavnews.com/Sponzorirani tekst