TG ČestitkeTG Kultura/Zabava

FOTO/VIDEO: BOGAT program pripremljen u Tomislavgradu za Svjetski dan glazbe i pozdrav ljetu!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Svjetski dan glazbe i prvi dan ljeta večeras se u kino-dvorani i na Trgu gange i Hajdučke družine (ispred zgrade KIC-a)  u Tomislavgradu obilježavaju, slave bogatim kulturnim i zabavnim programom. 

Treću godinu za redom, na radost svih sugrađana, Kulturno informativni centar Tomislavgrad, uz financijsku podršku  općinskog načelnika Ivana Buntića  i Općine Tomislavgrad, organizira obilježavanje bogatim programom Svjetski dan glazbe i dolazak ljeta.

A večer je iznimno topla, vedra i tiha, idealna za izvođenje programa na otvorenom, gdje se okupio veliki broj publike, od najmlađih do onih u zrelim godinama, i roditelja s djecom i baka s unucima i svi uživaju u programu ispred zgrade KIC-a.

Prije programa na otvorenom, ovaj lijepi kulturni događaj otvorili su polaznici Škole mjuzikla i glume KIC-a Tomislavgrad koji su u kino – dvorani u 18 sati izveli mjuzikl Briljantin, a ulaz je bio besplatan kako je to inače običaj na Svjetski dan glazbe.
Program je nastavljen na otvorenom na TRG-u ispred KIC-a  gdje su publiku oduševile Tomislavgradske mažoretkinje – kraljice, koje se sa svakog natjecanja vraćaju “zlatne”.  Program je u tijeku, a predstavit će nam se i mlade duvanjske glazbenice, Ines Radoš(glasovir) i Petra Tokić(flauta).
Nakon njih na vanjsku pozornicu nastupit će  Frama Tomislavgrad, mladi bend Black night i naravno dobro nam znana Afrodita bend.

Pjesma i igra na Svjetski dan glazbe i prve ljetne večeri u Tomislavgradu je pravi “san ljetne večeri”, uživanje u prekrasnoj zabavnoj večeri brojne publike, a netko iz publike lijepo primijeti: “U Tomislavgradu se pravo Svjetski obilježava Dan glazbe”.

Program će sigurno potrajati duboko u noć, pa svi koji ste u prigodi, dođite na Trg i uživajte u plesu, u glazbi, u programu koji je pripremio Kulturno-informativni centar Tomislavgrad!

www.tomislavnews.com