TG Čestitkevjera

FOTO/VIDEO ČESTITKA: Danas je Mladu misu u Stipanićima-Tomislavgrad slavio don Mario Šarić

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Danas(3. kolovoza, 2024.) je u rodnom selu svojih roditelja u Stipanićima, u Župi svetog Mihovila Tomislavgrad, slavio don Mario Šarić, pod mladomisničkim geslom :”Dosta ti je moja milost jer snaga je u slabosti usavršuje.

Vrijeme je bilo sparno, oblačno, a malo prije početka svete mise počela je i kiša padati, nakon više sušnih dana, a brojni vjernicu iz duvanjskih župa i okolice došli su slaviti slaviti Mladu misu don Marija i čestitati mu. Mladoj misi u Stipanićima prethodile su mise trodnevnice.

Na početku misnog slavlja roditelji don Marija, otac Marko Šarić, rodom iz Stipanića i majka Kata, rođ. Pavić iz susjedne Župe Prisoje, podijelili su mladomisnički blagoslov svoje sinu, što je dean od najdirljivijih trenutaka u svakoj Mladoj misi.

PROPOVJEDNIK NA MLADOJ MISI DON MARIJA BIO JE DON JOSIP RADIĆ, POSLUŠAJTE!

Nakon propovijedi don Josipa, blagoslova i čestitki, don Mario je zahvalio na prvom mjestu dragom Bogu na milosti kojom ga je obasuo, zatim je zahvalio mnogima koji su ga pratili i hrabrili na životnom putu, zahvalio je i svima koji su sudjelovali u organizaciju ovoga slavlju.
POSLUŠAJTE ZAHVALU DON MARIJA!

Nakon Mlade mise brojni gosti su pod šatorom na stipanićkim livada uživali u obilju jela i pića, u poznatim duvanjskim delicijama, a služile su ih ove lijepe djevojke koje su se na kraju ovoga lijepoga dana i same odlično zabavile, zaslužile su!

Bilo je lijepo danas biti dionikom Mlade mise don Marija u Stipanićima, čestitamo mu od srca, neka mu bude blagoslovljeno i sretno, neka se prepusti sigurnoj ruci Božjoj! Čestitamo i njegovim roditeljima, obitelji, Stipanićanima i cijeloj duvanjskoj župi, ali i župi u koju je raspoređen služite!

www.tomislavnews.com/Lj. Đikić/Foto i video: Nikolina Leutar/M.P.