tomislavnews.com

FOTO/VIDEO ČESTITKA: Prekrasan, razigran, lepršav Prvi koncert polaznika Glazbenog vrtića Tomislavgrad

Večeras je u kino-dvorani Kulturno-informativnog centra u Tomislavgradu održan Prvi koncert Glazbenog vrtića Tomislavgrad. Nastupila su glazbeno darovita i uvježbana dječica, a brojna publika nagradila ih dugim pljeskom, a tko ne bi kad su uljepšali predvečerje u Tomislavgradu.

Program je vodila Marija Baković, a djecu je pripremila voditeljica Glazbenog vrtića u Tomislavgradu prof. glazbe Karla Radoš, a na koncertu je djecu pratio i Karlin brat, glazbenik Marijan Radoš,

Voditeljica  Vrtića je na početku koncerta pozdravila brojnu publiku i zahvalila svima, a mnogo ih je, koji su pomogli i podržali otvaranje i rad Glazbenog vrtića u Tomislavgradu.

POSLUŠAJTE ZAHVALU!

U Glazbenom vrtiću djecu se uči kroz glazbene radionice, glazbu kroz igru, ples, kroz zabavu, kroz radost druženja, pri čemu usvajaju nova znanja i vještine.

A da je otvaranje Glazbenog vrtića imalo opravdanje potvrdili su večeras mališani svojim nastupom.
Bili su razigrani, lepršavi, simpatični kako samo maleni znaju biti na pozornici, ali su pokazali i znanje koje su stekli u vrtiću.

Publika ih je slušala i gledala s velikom pozornošću i nagradila nastup malenih glazbenika na kraju ovoga Prvog koncerta polaznika Glazbene škole Tomislavgrad, prvog, ali uspješnog i veselog koncerta, prvoga ovakvog u Tomislavgradu.

Na kraju ovoga lijepog koncerta voditeljica Glazbenog vrtića Tomislavgrad, prof. Karla Radoš svoj djeci je uručila diplome.

Pljesak je odjekivao velikom dvoranom KIC-a, čestitamo malenima, voditeljici Glazbenog vrtića i svima koji su dali obol i Prvom koncertu i otvaranju Glazbenog vrtića u Tomislavgradu!

www.tomislavnews.com/Foto i video: Snježana