TG ČestitkeTG Kultura/Zabava

FOTO/VIDEO ČESTITKA: Osnovna glazbena škola Tomislavgrad uspješna na Međunarodnom festivalu harmonike “Accordeon art plus”

Međunarodni festival harmonike “Accordeon art plus” ove godine održava se u periodu od 28. do 31.svibnja u Istočnom Sarajevu, u organizaciji Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Udruženja za njegovanje akademske glazbe “Novi zvuk”.Ovaj festival već godinama u Istočnom Sarajevu okuplja eminentne umjetnike, izvođače i pedagoge iz regije i svijeta.
Polaznici festivala natječu se u šest disciplina – harmonika solo, klavir solo, klavirski duo, klavirski praktikum, komorna glazba i harmonikaški orkestri, a sudjeluju natjecatelji, gosti i članovi žirija iz Italije, Njemačke, Poljske, Litve, Rusije, Mađarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Naravno da je i naša Osnovna glazbena škola sudjelovala na tom poznatom natjecanju te tako i ovaj put uspješno predstavila naš grad kao i svoju školu.

Tomislav Šarić i Matea Ćavar(oboje polaznici V.  osnovne glazbene škole) su se natjecali u disciplini harmonika solo u petoj kategoriji, te Elizabeta Ivančić(učenica II. razreda) natjecala se u trećoj kategoriji. Pripremala ih je te s njima neumorno radila proteklih mjeseci, prof. Jelena Mandić.
U naš grad ponosno se vraćaju s tri druge, sjajne nagrade.💃🎹🎵🎶
Čestitamo im od srca!

Objava je:

Osnovna glazbena škola Tomislavgrad

gdje možete vidjeti više videa!

www.tomislavnews.com