tomislavnews.com

FOTO/VIDEO: Javila nam se sa zanimljivom pričom Ivana Ćurić (rođena Perić, Intina, rođena na Kolu) iz Škotske, gdje je velika obitelj Ćurića iz Korita-TG vatreni navijači Hrvatske reprezentacije

copyright@tomislavnews.com

Prošlo je više od pet godina otkad smo suprug i ja s njegovom obitelji došli u malo turističko mjesto u srcu Škotske, Pitlochry.
Prvo je došao mužev brat Marko sa suprugom Ivom. Nakon što su bili zadivljeni Škotskim ljepotama i velikim mogućnostima koje ova zemlja nudi, pridružili smo im se suprug mi Toni i ja i treći brat Mate sa suprugom Paulom.
Toni je već pet godina menadžer restorana i hotela u Pitlochryu- Old Mill Inn. Imamo dvoje djece , Ivan i Josip, koja kreću ove jesen u školu i vrtić. Mate i Marko su se s obiteljima preselili u Glasgow i otvorili Hrvatski restoran prošle godine- Zinfandel.
Bez obzira na sve blagodati koje su nam pružene u Škotskoj, dom će uvijek biti dom i planiramo se jednog dana vratiti sa svojom djecom u Hrvatsku, tako da mogu odrastati uz obitelji u Kaštelima i Tomislavgradu. Ja sam iz Kola, a Toni i braća su iz Korita, a žive u Kaštelima.
Sve do toga dana, njegujemo naše tradicije, držimo našu obitelj na okupu i učimo našu djecu domoljublju i vodimo ih često u rodni kraj.
Danas na Hampden parku smo bili jako uzbuđeni i počašćeni što imamo priliku podržati nasu reprezentaciju bez obzira na situaciju s Covid mjerama.
Radujemo se nastavku prvenstva i nadamo se da ćemo imati priliku opet podržati naše Vatrene s tribina, ili barem s velikih ekrana iz Hrvatske, uz obitelji na godišnjem odmoru”, piše nam Ivana, pozdravljajući sve Duvanjke i Duvnjake, a svoje Koljane posebno, te naravno naše čitatelje!


A Ivane se mnogo sjećaju, bila je zaposlenica Zagrebačke banke, ali čudni su putevi Gospodnji.

Ivana nam šalje i video i fotografije navijačke obitelji Ćurić iz Škotske, snimljene na stadionu u Glasgowu, u Škotskoj, kada su igrali Hrvatska-Škotska, podsjetimo na rezultat 3 : 1, a sigurni smo, vidi se to i na videu, kako su Ćurići bili vatreni navijači Hrvatske reprezentacije, pogledajte!

Zahvaljujemo Ivani, uzvraćamo pozdravima iz domovine i zavičaja i želimo sretno i Ćurićima i “Vatrenima”!

www.tomislavnews.com