tomislavnews.com

FOTO/VIDEO: POGLEDAJTE lijepe fotografije lijepih Mrkodoljki i Mrkodoljana s 3. Mrkodoljske večeri u Zagrebu

copyright@tomislavnews.com

Večeras se u restoranu Vallis u Sesvetama  održava 3. Mrkodoljska večer na koju su stigle Mrkodoljke i Mrkodoljani, njihovi zetovi i neviste, njihovi prijatelji iz Zagreba, gosti iz zavičaja.Stigli su svi oni koji su željni probuditi sjećanje, uspomene na rodno selo, rodni kraj, ili selo svoga porijekla.

Prije večere održao se revijalni turnir između tri Mrkodoljske ekipe. Mrkodol Zagreb – Veterani, Mrkodol Zagreb – Mladi i Mrkodol – ekipa iz sela. Revijalni turnir je osvojila ekipa Mrkodol Zagreb – Veterani.

Rezultati utakmica:

Mrkodol Zagreb – Veterani vs Mrkodol – ekipa iz sela 2:2

Mrkodol Zagreb – Mladi vs Mrkodol – ekipa iz sela 4:3

Mrkodol Zagreb – Veterani vs Mrkodol Zagreb – Mladi 8:3

Nakon toga uslijedila je večera i druženje do kasno u noć uz veselu atmosferu.

Stigle su nam fotografije i video s Večeri i pozdravi svim čitateljicama i čitateljima našega Portala, posebice Duvanjkama i Duvnjacima, a najljepši pozdravi, naravno, idu u Mrkodol!

Objavljujemo ove lijepe fotografije i video!

Stavljajući ove fotografije, zaboravili staviti najljepšu, onu gdje su Kraljevići i Pačari, po onoj “svoje znamo”, haha, pa evo danas ispravljamo!

Objavljujemo još jednu gdje gosti gledaju na tv ili mobitelima utakmicu Hrvatska: Slovačka, a nakon pobjede Hrvatske počelo je pravo, dvostruko slavlje i zabava!

www.tomislavnews.com/ Foto: Gordana i Slavica