tomislavnews.com

FOTO/VIDEO : PREKRASAN Koncert Jasne Zlokić ispred Spomen bazilike u Tomislavgradu, hvala načelniku na izboru pjevačice!

Danas završava tradicionalna desetodnevna Duhovno – kulturna manifestacija “Dani svetog Nikole Tavelića 22”, u Tomislavgradu. Ne zna se koji je dan bio ljepši i sadržajniji, ali to ostavimo za analizu kad se slegnu dojmovi.

Danas je bilo svečano misno slavlje u čast svetom Nikoli Taveliću, zaštitniku crkve u Tomislavgradu, o čemu smo već izvještavala. A u predvečerje počeo je koncert Jasne Zlokić pred Spomen bazilikom a publika je brojna, osobito onih naraštaja  50 + godina, kojima je Jasna bila i ostala uzor, svaka njezina pjesma u srce dira, ne zaboravlja se, svaka pjesma evergrin.

Čuli smo da je načelnik Tomislavgrada predložio za završnu svečanost koncert Jasne Zlokić, predložio i srećom da su i ostali koji su odlučivali o programu to usvojili.

A za sve vas koji niste imali sreću biti večeras na koncertu objavljujemo dio prelijepog ozračja ispred Spomen bazilike u Tomislavgradu!

 

 

www.tomislavnews.com/Foto i video: I. i  S.