tomislavnews.com

FOTO/VIDEO : Udala se zvijezda ‘The Voicea‘, Duvanjka Lucija Lučić i radost podijelila na društvenim mrežama!ČESTITAMO!

Mlada glazbenica koja se proslavila u HRT-ovom natjecateljskom showu ‘The Voice’, Lucija Lučić, rodom iz Tomislavgrada, majka joj Dara iz Bukovice, a otac Branko (pokojni) sin je Miše Lučića, legendarnog duvanjskog poštara.

Lucija se udala se 4. rujna, 2020. godine za Roberta Vidovića. Par se zaručio u studenom prošle godine, a svadbene planove nisu im poremetile ni nove epidemiološke mjere.

Vjenčanje se održalo u Retkovcu, a veseli svatovi kasnije su se zabavljali u jednom restoranu u Sesvetskom Kraljevcu gdje su otplesali i svoj prvi ples uz Dalmatinovu pjesmu ‘Jedina ljubav’ dok su oko njih bljeskale prskalice.

Lucija je sa svadbe je objavila video na kojem i sama nastupa i napisala je  “ni na svojoj ne mogu odmoriti” referirajući se pritom na svoj bend Koala s kojim nastupa na drugim vjenčanjima što također dijeli na Instagram profilu.

VIDEOhttps://www.facebook.com/100012776551180/videos/pcb.1074253273010548/1074248223011053/?type=3&theater

Osim njene raskošne vjenčanice, bijelo su nosile i tri male djeveruše koje su kosu uredile cvijećem.

Prije svadbe i 23-godišnja pjevačica, koja je prezime brzo promijenila i na društvenim mrežama, i njezin suprug su imali večer s kojom su se oprostili od svog samačkog života, a to su učinili zajedno.

Lucija je nakon sudjelovanja na ‘The Voiceu’ naslijedila Maju Bajamić u bendu Teška industrija i u njemu pjevala godinu dana, ali sada je u novom glazbenom sastavu, objavila je Slobodna Dalmacija, a mi, uz Lucijino i Robertovo dopuštenje objavljujemo video i fotografije.

Luciji i Robertu od srca čestitamo: živi, zdravi i raspjevani bili cijeloga života i neka im ljubav traje vječno! 

www.tomislavnews.com/Foto i video: album mladenaca