TG Kultura/Zabava

FOTO/VIDEO: USPJEŠNA i lijepa, odlično posjećena i druga Dječja večer crtanog filma u Tomislavgradu, na otvorenom!

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U organizaciji Kulturno-informativnog centra Tomislavgrad sinoć je održana druga Dječja večer crtanog filma, na otvorenom, na Trgu gange i hajdučke družine u Tomislavgradu.

Nakon prve ovakve večeri pretprošloga petka, mnogo djece i odraslih bili je sinoć i na drugoj Večeri crtanog filma na otvorenom, što je očit pokazatelj kako je ovo “prava stvar” ovoga ljeta za duvanjske mališane. Lijepo im je družiti se s vršnjacima, izaći iz kuće, prošetati s roditeljima i odraslima, a onda zajednički, radoznali dječjim očima gledati crtane na velikom ekranu!

Mnogo je ljepše, zdravije i zabavnije gledati crtane na otvorenom, na video zidu, među prijateljima, nego gledati na mobitelima, u zatvorenom prostoru, osamljen.

Ova poslastica za duvanjsku djecu vjerojatno će prerasti u tradiciju, možda ne samo preko ljeta, što iskreno želimo za dobro duvanjskih mališana!

Vrijedi napomenuti da je ovu drugu Dječju večer financijski pomoglo Ministarstvo financija HBŽ, a očekivati je da se ubuduće jave i drugi sponzori,

www.tomislavnews.com/Snimila: Snježana Redžepagić