tomislavnews.com

FOTO ZAHVALA iz Duhovno-humanitarne udruge “Kap ljubavi”: Vi ste pomagali nama, a mi potrebitima!

Kao što znate, neka ustaljena praksa, ako možemo tako reći, je nakon većih akcija napisati barem kratko izvješće!

U zadnje vrijeme teško je uhvatiti trenutke za pisanje. A ako ih i “uhvatimo”, nekako fali riječi! Ali evo pokušat ćemo !O vašem odazivu za Božićnu akciju, smo pisali, ali što napisati, a dobro opisati. Svaki put kad se umorimo, vaša podrška, dragi ljudi, da nam  snage! Teška su vremena za sve. Često  u razgovoru s predstavnicima drugih udruga , bilo iz našeg grada ili okoline, čujemo kako su u financijskoj krizi, kako nisu u mogućnosti ispuniti potrebe i sve zahtjeve koje dobiju. Ne mogu platiti račune, kupiti hranu…
Kažu čeka nas sve globalna kriza.
Nakon ovakvih razgovora, mi u Kapljici budemo zaista ponosni na sve vas koji nam pomažete da pomognemo! Jer bez vaše pomoći Udruga ne bi mogla funkcionirati. To uvijek ponavljamo i ponavljat ćemo. Pa tako i ovaj put. Kako ne bismo nekoga izostavili, ovaj put nećemo nikoga imenovati, nikoga zapisati na papiru, na računalu. Puno vas je i svaka vaša donacija, kolika god bila itekako je vrijedna. Bila to donacija u hrani ili novcu. Vrijedna je! Nećemo vas nikoga isticati, ali svi ste zapisani, velikim nevidljivim slovima. Očima nevidljivim ,ali srcu itekako vidljivo! Vjerujte, u molitvama ste svih onih kojima ste pomogli. A pomogli ste od našeg Tomislavgrada ,( pojedincima, obiteljima, udruzi umirovljenika), preko Livna, Kupresa, Glamoča… Vaši pokloni obradovali su obitelji u Prijedoru, Vitezu, Busovači, Drvaru… Paketiće koje smo dobili od prijatelja iz Livanjske zajednice Frankfurt dobila su i dječica iz udruge “Nada”, dječica iz vrtića u Bukovici, fra Đoka je podijelio paketiće i dječici u R.Polju…I ove godine smo, u suradnji s udrugom fra Didak Buntić posjetili Čitluk i okolicu. Odvezli smo pomoć u Međugorje, odnosno Majčino selo i Milosrdni Otac. I ovaj put obradovali smo štićenice sigurne kuće Majka Krispina. U ured “Kapi ljubavi” dolazilo je potrebitih sa svim strana Bosne i Hercegovine kojima smo dijelili jednokratnu pomoć u hrani. Kao i do sada sve što ste donirali mi smo prosljeđivali i prosljeđujemo i dalje. Dječica su donirala za dječicu…Zahvaljujući našim prijateljima i jednoj “kumi”, dobili smo još dva aparata za kisik (oksigenatore). Na žalost, koliko god ih imali, u ovom vremenu korone bilo ih je malo. Nastojimo i kupovati pomagala, koliko smo u mogućnosti, kako bi ljudima pomogli u borbi s raznim bolestima…Svi znate da je jednostavno nemoguće napisati i prenijeti sve što Udruga tijekom godine ili svakodnevno napravi. Znate da smo više od desetljeća prisutni i na Afričkom kontinentu, da zahvaljujući vašim donacijama i kumstvima osiguravamo djeci bolju budućnost. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, tu smo , stojimo vam na raspolaganju.
Dragi ljudi, popis svih vas koji pomažete je predugačak  i kao što rekosmo oku nije vidljiv, ali ako zavirite i pogledate srcem pronaći ćete i vaše ime, ime vaše firme, udruge, škole…Svi ste tu zapisani i svima smo neizmjerno zahvalni! Dragi Bog sve tako posloži da dok djelujemo zajedno , dok smo jedni drugima blizu, čvrsto vjerujemo da možemo pobijediti svaku krizu. HVALA VAM!
P.S…donosimo vam samo par fotkica s akcija, s terena 🙂…
Više informacija možete naći na web stranici Kapljice koju uređuju i vode naši Danica i Ante Kap ljubavi

Neka vas i sve vaše čuva i prati dragi Bog! HVALA ❤, objava je s FB stranice Duhovno humanitarna udruga “Kap Ljubavi”

www.tomislavnews.com