HrvatskaNaši u svijetuTG ČestitkeTG Sport

FOTO ZAHVALA zlatnog Ivana Šapine – Hvala svima: obitelji i svim navijačima, svim Duvnjacima, a posebno mojim Rožanima!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Nakon što smo u ime svih čitateljica i čitatelja našeg Portala Tomislav.news, poebice Duvanjki i Duvnjaka, zamolili smo zlatnog Ivana Šapine da kratko kaže kako se osjeća kao pobjednik  Europsko prvenstvo tekwandou 22. godine, u  Manchesteru?

“Nakon dugog i teškog dana jutros mogu da se osjećam jako sretno i ponosno što je upravo zbog mene svirala hrvatska himna.
Imao sam veliku podršku i prije natjecanja i sada  što je sigurno doprinijelo mom uspjehu, uz obitelj koja je uvijek uz mene tu je naravno bilo mnogo  i mojih Rožana, mojih Duvnjaka, koji su mi također uvijek velika podrška, tako da bi ih ovom prilikom sve htio pozdraviti i zahvaliti se što su navijali za mene, bili uz mene i vjerovali u mene, a nakon pobjede dobio sam brojne čestitke., od srca hvala svima”

Upitali smo Šapinu kada namjerava doći u zavičaj, u Roško Polje?

“Vjerujte da nitko više od mene ne bi želio doći za svetog Ivu, za Ivanjdan u Roško Polje, ali po sadašnjeg rasporedu turnira, čini mi se kako to neće biti moguće, što mi je žao.

Ali, ako Bog da za Veliku Gospu sigurno dolazim i radujem se tome!”, rekao je u kratkom razgovoru za Tomislavnews.com pobjednik jučer održanog Europskog prvenstva u tekwandou i osvajač zlatne medalje.

www.tomislavnews.com/ Foto: Hrvatskog taekwondo saveza