TG Čestitke

FOTO : ZAHVALJUJEMO na brojnim čestitkama za rođendan Tomislavnews.com, večeras objavljujemo dvije!

Poštovane čitateljice i dragi čitatelji, na e-mail našega portala TN, iz domovine i tuđine, sa svih kontinenata,  u inbox, na FB/TN, na WhatsApp, Viber… stigle su brojne čestitke za 8. rođendan Tomislavnews.com. Slali ste poruke, zvali i telefonom…

Večeras smo baš ponosni na vas, pa vam zahvaljujemo od sveg srca i svima želimo dobro zdravlje, ljubav i radost, te da nas i dalja pratite!

Odabrali smo objaviti dvije čestitke, koje, ustvari, objedinjuju sve ono što nam želite, što vam znači naš portal, što nam poručujete:

JOZO MAJIĆ iz Munchena : “Sretno  našem i vašem portalu! Ne znate koliko nama u tuđini znači svaka vijest iz našeg rodnog kraja. Svaka vam čast i hvala što postojite, nastavi i dalje tako!”

Pozdrav iz snježnog Munchena

Prof. ABIF JARIĆ iz Zenice: “Drago uredništvo Tomislavnews.com i redakcijo, kad bi vaš i naš  Portal mogao pobrojati sva srca u koja je ušao, on bi bio najveće srce koje se može zamisliti. Veliko kao Veliki Vran, široko kao Duvanjsko polje i duboko kao najdublji uzdah koji se otkine iz duše svakog  Duvnjaka ma gdje bio u ovom velikom Svijetu.

Nijedno glasilo nije veliko po godinama koje ima niti po broju rođendana koje slavi. Veliko je po broju otkucaja svake duše koja se u njemu nađe i prepoznaje kao duvanjska. Zbog toga je ovaj Portal velik – najveći jer je naš! Sa srećom uz iskrene čestitke!”

Ostali smo bez riječi i zaustavili na trenutak dah!

www.tomislavnews.com