tomislavnews.com

FOTO: Završen je 9. Malonogometni memorijalni turnir u čast pok. fra Marka Jukića

Kasno sinoć završen je 9.Malonogometni memorijalni turnir u čast pok fra Marka Jukića, a po prvi put su pobjednici ekipa Krnjin-Vranjače, koji su u finalu svladali ekipu Lepuva rezultatom 3:0. dok je treće mjesto je osvojila ekipa Jastreba.

Iz pobjedničke ekipe su i najbolji strijelac /igrač Josip Bandić i najbolji golman Ivan Ljubas. Nakon grupne faze revijalnu utakmicu su odigrale dječje ekipe i nakon boljeg izvođenja penala pobjedu je odnijela ekipa Roško Polje.
Bilo je tu svega, od poništenog gola do igrača više u terenu. Djeca su bila odlična i prikazala dobru igru, a utakmica je bila napeta do zadnjeg trena. Svu koji su igrali su pobjednici, iako je to njima teško prihvatiti. Već su išle prijave za dogodine, tražila se ponovljena utakmica, za slijedeću godinu će mo morati pronaći način da odigraju i oni turnir u nogometu. Ima nade i za naš roški nogomet, po onom što smo vidjeli sinoć na revijalnom. Pobjednicima čestitamo, a svima ostalim više sreće drugi put, uz napomenu kako ovim Turnirom čuvamo uspomenu na pok fra Marka Jukića,i to bi trebala biti nit vodilja.
FOTO GALERIJA OVDJE!

 

Slike svih ekipa tijekom dana…
www.tomislavnews.com/Roško kulturno ljeto 2023.