tomislavnews.com

FOTO: ŽUPNE OBAVIJESTI iz Župe sv. Mihovila Tomislavgrad: Polnoćka u 21,00 sat, a neće biti redovitog blagoslova obitelji

U iduću je nedjelju svetkovina Svete Obitelji. Svete su mise po ustaljenom nedjeljnom rasporedu, osim što neće biti večernje svete mise u 18 sati.

Mogućnost za ispovijed imate svako jutro za vrijeme svetih misa zornica i poslijepodne od 16 do 19 sati. Poslijepodnevna ispovijed završava u srijedu.

U četvrtak je Badnjak. Sveta misa zornica je u 6 sati, dječja ponoćka u 18 sati, i zbog policijskog sata, glavna ponoćka u 21 sat.

U petak je svetkovina Rođenja Gospodinova – Božić. Raspored svetih misa je u Tomislavgrad u 6, 9 i 10:30 sati; na filijalama u 8 sati.

U subotu je blagdan sv. Stjepana Provomučenika – Stipandan. Raspored svetih misa u Tomislavgrad je u 7:30, 9, 10:30 i 12 sati; Stipanići u 10 sati i Širokovac u 11:30 sati.

Odlukom našega biskupa Ordinarija, mons. Petra Palića, ove godine neće biti redovitog blagoslova obitelji kao ranijih godina. Stoga će svaka obitelj dobiti paket sa svime potrebnim za blagoslov. Paketi će se dijeliti poslije svetih misa na Božić, Stipandan i Svetu Obitelj (25., 26. i 27. prosinca t.g.). Dok se paketi budu dijelili, vodit će se i evidencija koja je obitelj uzela paket. Ukoliko znate da netko živi sam, star je ili nemoćan, te ne može doći po paket, ili nije kod kuće u vrijeme Božića, molimo Vas da i za te ljude uzmete i kod evidencije kažete njihova imena. Hvala!

Župni ured ne radi na Božić, Stipandan i Svetu Obitelj. Na Badnjak i radne dane do Nove Godine radi do podne.

Zamoljeni smo pročitati obavijest iz policije: Apeliramo na sve građane, a posebno na roditelje, da učine sve kako bi se upotreba petardi i ostalih pirotehničkih sredstava svela na najmanju moguću mjeru i na taj način izbjegle ozljede osoba, kao i sve druge neželjene posljedice koje nastaju njihovom uporabom. Hvala!

Obavijesti su iz Župe svetog Mihovila Tomislavgrad

www.tomislavnews.com