tomislavnews.com

Gdje je nestala DOBRODOŠLICA s kružnog toka u Tomislavgradu?

Nekoliko Tomislavgrađana od jutros je nazivalo Uredništvo Tomislavnews.com i pitalo  znamo li gdje je nestala Dobrodošlica s kružnog toka? Istražili smo!

U prošli utorak javili smo lijepu vijest: na kružnom toku u Tomislavgradu postavljena je Dobrodošlica!

 

Ovako je izgledalo u prošli utorak, osvanula lijepa Dobrodošlica u Tomislavgrad

Danas: nema Dobrodošlice na kružnom toku, nema slova! Gdje su?


A ovako ( i foto uz naslov) je danas (subota) izgledalo mjesto, kružni tok, gdje je bila Dobrodošlica u Tomislavgrad

Istina je da je jučer nestalo nekoliko slova, koje je oborila jaka kiša ili bura, ali danas nema niti jednoga slova? Pomislili smo da je nekomu smetala Dobrodošlica, da se netko opet igrao vandalizma?
Na sreću, ništa od toga! Nekoliko osoba za koje smo pretpostavljali da znaju što je sa slovima,  nisu znali odgovor na naš upit. Tek nam je Luka Krstanović, referenta za rad s mladima u Općini Tomislavgrad, odgovorio na pitanje.
-DOBRODOŠLICU ispisanu na kružnom toku, odnosno slova, skinuta su po naredbi Federalne direkcije za ceste. Na kružnom toku bilo je samo privremeno rješenje, a sada ćemo tražiti lokaciju, mjesto gdje bi  natpis DOBRO DOŠLI U TOMISLAVGRAD bio trajno postavljen. Vjerujem da ćemo takvo mjesto naći i ponovno postaviti slova, odnosno tekst Dobrodošlice. Svakako ćemo to uraditi do Dana Sv. Nikole Tavelića- kazao nam je gospodin Krstanović, a mi prenosimo i tako odgovaramo svima onima koji su pitali i koji će pitati: Gdje nestade Dobrodošlica u Tomislavgradu? Dakle, nije nestala, nego zakratko uklonjena!

Tekst i foto:www.tomislavnews.com